Skip Navigation or Skip to Content
logo
Adrie van Baar neemt afscheid!

Op zoek naar nieuwe TEAMLEIDER!

Deze maand hebben we afscheid genomen van onze zeer gewaardeerde teamleider Adrie van Baar. Na 7 jaar heeft ze afscheid genomen van onze organisatie. Met trots kijkt ze terug op deze periode waarin veel gebeurd is; van SPV naar Verdi Start, van peuterspeelzaal naar peuter- en kinderopvang! De groep (pedagogisch) medewerk(st)ers is gegroeid naar ongeveer 40. Onder het genot van een hapje en drankje is Adrie in het zonnetje gezet, kreeg ze een prachtige wensboom van haar collega’s en liet ze een mandje met gouden appeltjes als symbolisch kleinood voor eenieder achter. Adrie, dank je wel voor jouw bijdrage aan onze organisatie!

Verdi Start is op zoek naar een nieuwe teamleider! Lees hier verder