Skip Navigation or Skip to Content
logo
Spiksplinternieuw!

Verdi Start is de nieuwe naam van SPV

PERSBERICHT!

Vanaf oktober is de nieuwe naam van SPV gepresenteerd aan alle medewerkers. Voortaan gaan we verder onder de naam Verdi Start! Wat is en doet Verdi Start? Verdi Start is de eerste stap naar de basisschool, een uitdagende plek voor de peuter van 2 tot 4 jaar. De peuterspeelzalen van Verdi Start zijn op 12 locaties te vinden, op 12 basisscholen van Verdi Onderwijs. Ook de gemeente Meierijstad vindt het belangrijk dat er zoveel mogelijk kinderen gebruik kunnen maken van de peuterspeelzaal en gaat voor betaalbare peuteropvang. Verdi Start biedt de peuter een veilige omgeving, waar hij/zij spelend leert en zich in zijn eigen tempo ontwikkelt, op deze manier wordt de peuter zo goed voorbereid op de basisschool.