Skip Navigation or Skip to Content
logo

de Vijfmaster Start

de Vijfmaster Start is gehuisvest in het mooie multifunctionele gebouw in Veghel-Zuid waarin onder andere basisschool De Vijfmaster is gevestigd.

Net als alle peuterspeelzalen van Verdi Start is ook de Vijfmaster Start een VVE peuterspeelzaal. Dat wil zeggen dat op deze peuterspeelzaal veel aandacht is voor taal. Taal is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en bij het maken van een goede start op de basisschool.

Bij de peuterspeelzaal wordt gewerkt met verschillende thema`s waarbij alle ontwikkelingsaspecten aan bod komen. Door naast het lokaal van de kleuters te zitten zijn er meer mogelijkheden om aan te sluiten en gezamenlijke activiteiten te organiseren. Het doel hiervan is, op een voor de kinderen zo`n logische manier aan te sluiten, zodat zij bij het verlaten van de peuterspeelzaal en het starten van de basisschool, als een natuurlijke overgang ervaren. Aansluitend aan de groepsruimte is een buitenruimte voor de peuters om te rennen en te ontdekken. De doorgaande leerlijn is gewaarborgd. Zowel buiten als binnen ontmoeten peuters, kleuters, leerkrachten en peuterspeelzaalleidsters elkaar.

Het adres van de Vijfmaster Start is:
Witte de Withstraat 24a, 5463 ET  Veghel, telefoonnummer: 0413-726831 

Groepen en openingstijden:

maandagmorgen – woensdagmorgen
openingstijden van 8.15 uur tot 12.15 uur

maandagmiddag – donderdagmorgen
openingstijden van 8.15 uur tot 12.15 uur en ’s middags van 13.00 uur tot 17.00 uur

dinsdagmorgen – vrijdagmorgen
openingstijden van 8.15 uur tot 12.15 uur

De speelzaal is 40 weken per jaar geopend, tijdens de schoolvakantie en nationale feestdagen zijn wij niet geopend. Studiedagen en andere schoolvrije dagen is de peuterspeelzaal wel geopend.

Wilt u meedenken over de kwaliteit van de peuterspeelzaal, klik hier voor de pagina van de oudercommissie.