Skip Navigation or Skip to Content
logo

de Wijzelaar Start

de Wijzelaar Start ligt in de wijk De Busselbunders en is gehuisvest in het kindcentrum de Wijzelaar.  De peuterspeelzaal heeft de beschikking over een gezellig en royaal lokaal dichtbij de kleutergroep. De speelruimte buiten die eveneens royaal is deelt zij met de kinderen van de onderbouw.  De thema`s van de peuterspeelzaal gaan steeds meer aansluiten op de thema`s van de kleuters. We proberen op peuterniveau aan te sluiten bij het dagritme van de kleuters zodat de overstap naar de basisschool voor kinderen als een natuurlijke overstap aanvoelt.

Het adres van de Bunders Start is:
De Langedonk 1, 5467 CV  Veghel, telefoonnummer: 0413-726828 

Groepen en openingstijden:

maandagmorgen – donderdagmorgen
openingstijden van 08.20 uur tot 12.20 uur

dinsdagmorgen – vrijdagmorgen
openingstijden van 08.20 uur tot 12.20 uur

De speelzaal is 40 weken per jaar geopend, tijdens de schoolvakantie en nationale feestdagen zijn wij niet geopend. Studiedagen en andere schoolvrije dagen is de peuterspeelzaal wel geopend.

Wilt u meedenken over de kwaliteit van de peuterspeelzaal, klik hier voor de pagina van de oudercommissie.

 

“Als ik mijn dochter vraag: ‘hoe vind je het op De Wijzelaar Start?’, reageert ze met: ‘leuk!’. Ze vindt het leuk om buiten te wandelen, met de speelmat en de auto’s te spelen en kokkerellen in het keukentje doet ze ook graag. 

Mijn dochter vindt de juffen leuk, omdat ze grapjes maken.

Het allerleukste is als er een kindje jarig is. En het aller aller leukste is de eigen verjaardag vieren in de klas! Er wordt dan getrakteerd, met zijn allen muziek gemaakt, er wordt gedanst en papa en mama mogen er ook bij zijn.

Ouder zijn betekent iedere keer weer een beetje loslaten. Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel om mijn kind op de Wijzelaar te laten spelen en de pedagogische feedback geeft een professionele kijk op de ontwikkeling van mijn kind. Wetende dat ze in goede handen is, maakt het los laten iets makkelijker.”

“Romanie Rosendaal – ouder op de Wijzelaar Start”