Skip Navigation or Skip to Content
logo
Zo mooi, die vrolijke gezichten!

Hartverwarmende kerstkaarten actie voor ouderen Watersteeg!

Kleuters en peuters De Bunders bezorgen kerstkaarten bij de Watersteeg!

Op basisschool De Bunders en peuterspeelzaal De Bunders Start is afgelopen week geknutseld om kerstkaarten te maken voor de bewoners van Brabant Zorg locatie De Watersteeg. Met schaartjes, lijm, kerstfiguurtjes en glitter werden de mooiste kaarten gemaakt.

Op basisschool De Bunders wordt de kinderen bijgebracht om te denken aan andere mensen. En wat is er dan fijner dan een glimlach bezorgen op de gezichten van de bewoners in deze kerstperiode? Vandaag werden de kerstkaarten aangeboden aan activiteitenbegeleidster Bianca en enkele ouderen. Ze waren dankbaar voor de vrolijke kaarten én genoten van de aandacht!