Skip Navigation or Skip to Content
logo

Vacature(s) Verdi Start

BSO Boerdonk zoekt medewerker!

Ben jij in de ochtend op je best? Geen ochtendhumeur bij jou te bekennen? Dan zijn wij op zoek naar jou! BSO Nicolaas in Boerdonk is op zoek naar een medewerker voor de voorschoolse opvang. De voorschoolse opvang is een kleinschalige opvang van de basisschool Nicolaas. Voor de voorschoolse opvang zijn we op zoek naar een kandidaat die 2 ochtenden van 07.00 – 08.30 uur beschikbaar is. Samen met de kinderen start je de dag met het ontbijt. Daarna geef je de kinderen de mogelijkheid om te ontspannen voordat de schooldag begint. Dit kan door activiteiten binnen of buiten. Om 08.20 uur begeleid je de kinderen naar de klas en ruimt het lokaal op. Voor de vacature geldt: werkdagen kunnen in overleg. Wil je bij ons werken? Dan gaan we samen op zoek naar een passend werkschema.

Diploma-eisen:
begin voor je solliciteert, een diploma check op de website van “kinderopvang werkt”. Er zijn voor de voorschoolse opvang meer diploma`s die voldoen aan
de eisen.

Interesse of vragen: Stuur je CV en een korte motivatie naar avbaar@verdistart.nl.

Ook voor vragen kun je een mailtje sturen.

Ervaren pedagogisch medewerker | Oproepkrachten

– ervaren pedagogisch medewerker
Ben jij een ervaren pedagogisch medewerker en wil je tijdelijk op vaste dagdelen invallen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op een van de peuterspeelzalen in Veghel zijn we op zoek naar een tijdelijke inval voor een aantal maanden. Ben je beschikbaar op de dinsdag en vrijdagochtend? Heb je bij voorkeur een VVE certificaat of ben je bekend met de Piramide methode? Dan horen wij graag van je!

– oproepkrachten
We zijn altijd op zoek naar oproepkrachten! Wil je weten wat de diploma eisen zijn, kijk dan even op de website van “kinderopvang werkt”. Interesse of vragen: Stuur je CV en een korte motivatie naar avbaar@verdistart.nl. Ook voor vragen kun je een mailtje sturen!