Skip Navigation or Skip to Content
logo

Vacature(s) Verdi Start

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker gezocht!

Verdi Start is per 28 augustus, op zoek naar pedagogisch medewerkers die zowel peuters als kleuters uitdagen en in ontwikkeling kunnen brengen. Als pedagogisch medewerker ondersteun je het educatieve spel van de peuters. Als tutor ondersteun je de voortgang van kleuters in een klein groepje, een gedeelte van de ochtend.

We zijn op zoek naar beroepskrachten die flexibel kunnen denken en handelen, communicatief vaardig zijn en kunnen schakelen en samenwerken in een onderwijs en kinderopvang omgeving.

Heb je een afgeronde opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker, een VE-certificaat en/of een taaldiploma 3F, dan nodigen wij je uit te solliciteren. Ook onderwijsassistenten, leerkrachten/ leerkracht ondersteuners nodigen wij van harte uit te solliciteren.

Soort dienstverband: Parttime

Parttime uren: 10-20 per week

Salaris: €2.385,00 – €3.192,00 per maand

GROEPSHULPEN Peuterspeelzalen Veghel 20-24 uur per week

Heb jij een passie voor peuters en lijkt het jou leuk om in de peuterspeelzaal aan de slag te gaan als groepshulp? We zijn op zoek naar een groepshulp voor 20-24 uur per week.

 Functieomschrijving
Als groepshulp ondersteun je onze pedagogisch medewerkers met de praktische uitvoering van de dagindeling. Door jouw aanwezigheid kan het team met meer gemak de aandacht houden bij de ondersteuning van de kinderen. Je taken zijn zowel verzorgend als huishoudelijk van aard. Bijvoorbeeld het klaarzetten van materialen, helpen tijdens de fruitkring, ondersteunen bij het buitenspel, zorgen voor een schone, veilige speel- en leeromgeving. Naast je passie voor peuters in de leeftijd tussen de 2-4 jaar, beheers je de Nederlandse taal goed. Je bent flexibel en actief betrokken, je hebt goede sociale vaardigheden.

 Opleiding
We vragen minimaal VMBO niveau, met voorkeur voor een opleiding zoals helpende zorg en welzijn.

 Wat bieden wij jou
Tijdelijk contract tot maart 24, salaris volgens CAO kinderopvang schaal 3 (€ 2.105,- tot € 2566,- bruto per maand voor 36 uur), vergoeding reiskosten.
In de schoolvakantie zijn onze peuterspeelzalen gesloten.

Reactie

We zien je reactie graag tegemoet: reageer vóór 18 juni 2023 naar Adrie van Baar, Verdi Start, per mail: avbaar@verdistart.nl

Voor meer info: 06-19409287.

Vacature voor een zelfstandig pedagogisch medewerker

Verdi Start gaat uitbreiden met kinderopvang en is op zoek naar een pedagogisch medewerker die deze uitdaging met ons wil oppakken. We zijn op zoek naar een gedreven en daadkrachtige ondernemende medewerker. Die zich verbonden voelt met een klein dorp, kan schakelen tussen de behoefte van kinderen van zowel de dagopvang als de buitenschoolse opvang. Een medewerker die zelfstandig kan werken en kan samenwerken met onderwijs en de peuterspeelzaal. Deze kleinschalige kinderopvang in Boerdonk zoekt dus een duizendpoot! Het aantal uren en werkdagen zijn nog niet bekend en worden in overleg bepaald. Er wordt van je verwacht dat je ook inzetbaar bent voor de voorschoolse opvang en indien nodig kan invallen bij de naschoolse opvang. Voor deze functie vragen we een afgeronde pedagogische opleiding niveau 4+ of HBO. Ervaring in de kinderopvang is noodzakelijk.

"voorschoolse opvang 4-12 jaar zoekt medewerker in Boerdonk"

Ben jij in de ochtend op je best? Geen ochtendhumeur bij jou te bekennen? Dan zijn wij op zoek naar jou! BSO Nicolaas in Boerdonk is op zoek naar een medewerker voor de voorschoolse opvang. De voorschoolse opvang is een kleinschalige opvang van de basisschool Nicolaas. Voor de voorschoolse opvang zijn we op zoek naar een kandidaat die 2 ochtenden van 07.00 – 08.30 uur beschikbaar is. Samen met de kinderen start je de dag met het ontbijt. Daarna geef je de kinderen de mogelijkheid om te ontspannen voordat de schooldag begint. Dit kan door activiteiten binnen of buiten. Om 08.20 uur begeleid je de kinderen naar de klas en ruimt het lokaal op. Voor de vacature geldt: werkdagen kunnen in overleg. Wil je bij ons werken? Dan gaan we samen op zoek naar een passend werkschema.

Diploma-eisen:
begin voor je solliciteert, een diploma check op de website van “kinderopvang werkt”. Er zijn voor de voorschoolse opvang meer diploma`s die voldoen aan
de eisen.

Interesse of vragen: Stuur je CV en een korte motivatie naar avbaar@verdistart.nl.

Ook voor vragen kun je een mailtje sturen.

Ervaren pedagogisch medewerker | Oproepkrachten

– ervaren pedagogisch medewerker
Ben jij een ervaren pedagogisch medewerker en wil je tijdelijk op vaste dagdelen invallen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op een van de peuterspeelzalen in Veghel zijn we op zoek naar een tijdelijke inval voor een aantal maanden. Ben je beschikbaar op de dinsdag en vrijdagochtend? Heb je bij voorkeur een VVE certificaat of ben je bekend met de Piramide methode? Dan horen wij graag van je!

– oproepkrachten
We zijn altijd op zoek naar oproepkrachten! Wil je weten wat de diploma eisen zijn, kijk dan even op de website van “kinderopvang werkt”. Interesse of vragen: Stuur je CV en een korte motivatie naar avbaar@verdistart.nl. Ook voor vragen kun je een mailtje sturen!